Тридневен пакет за филиал Нареченски бани

„Тридневен пакет” – 15 лв.
Цената е за ден престой на 1 лице и включва: нощувка и минерална вана.

За контакт:
Филиал Наречен – тел. 03 342 / 22 24; 032 / 63 68 68